söndag,


Marocko 06,


?

Jag känner mig helt tom i huvudet!

Jag vill verkligen iväg i höst men vi vet inte riktigt vart vi ska? 5 starka viljor, men det lutar emot att vi ska åka till Australien i 6 månader och jobba ( work and travel) så det ska bli skit kul om det blir det annars så ska vi resa runt i 3månader runt i Asien, det kommer också bli kul om det blir så...LÄNGTAR!!

Jag kommer vara ledig ungefär 2veckor på denna sommar, ska bara jobba som det ser ut nu:) det ska bli kul samtidigt lite tråkigt att bara jobba men om man ska iväg så får man kämpa, och jag är van att kämpa med skolan så detta kommer gå bra...

åter till plugget igen, see you
<3

ny vecka,

God morgon

jag vaknar av klockan och känner mig inte allt utsövd som jag ville:( är fortfarande trött fast jag har sovit 9h. är väldigt nervös inför psykologi provet som sker i dag, men det är bara att göra sitt bästa det går inte att göra mer än vad man kan sen får man se vad det leder till!

sen är det träning i kväll:D wiiii...

hoppas ni får en kanon dag!<3

Queen,


blommigt eller ej?


21/3

God kväll!

sitter framför TV och glor lite, känns ju sådär att helgen är över igen:( det går så himla snabbt med allt.
Har varit i tennishallen nästan heladagen, hade match sen så var det några intressant matcher till.. Det var lite ekorgosssss:P haha..

Sen har jag pluggat hela kvällen och lite i morse hann jag med också! Har nämligen psykologi C prov i morgon inte så jätte taggad till det, de är så himla mycket man ska kunna. men det brukar var så när det är prov.

..


Sunday,

NOW: Laddar in för matchen 11.30

LATER: Ska jobba med min kära vän 12.30

LATER LATER: Ska plugga det sista inför provet i morgon:) ska ha MVG!!


plugg,

Nu sitter jag här igen vid datorn, men jag gör viktiga saker PLUGGAR :) imorgon ska allt in, så måste verkligen sitta och arbeta så att allt blir klart! för jag ska jobba imorgon kväll så kan inte skicka in det så sent.

Jag sitter även och kollar på resor till Karibien, det vore så himla skönt! Jag vill verkligen åka och lära nig surfa det skulle vara så grymt! NÅGON SOM HAR VARIT DÄR?

nu orkar jag inte längre, hej då
pluggplugg...

hej,



hemma,

Har precis varit ute och sprungit, det var riktigt skönt kanske lite halt men det gick ändå (: nu har jag åter gått till mitt pluggande just nu sitter jag med samhället och Svenskan/Religonen båda dem två ska in senast fredag så lite fin puttsning på detta så ska det blir bra i slut ändan hoppas jag ialla fall ;)

Man känner sig själv ganska bra, och det känns verkligen i hela kroppen att det är ljusare tider. jag mår så mycket bättre och känner mig verkligen piggar. Jag har verkligen varit deppig under vintern och det märker alla av på mig också för jag är alltid glad, dynet runt när jag är med mina vänner..

Vi har bestämmt att vi ska åka någon stanns efter skola ialla fall:) Australien blir det antingen så ska vi jobba eller bara åka runt!? det är verkligen jätte svårt att bestämma sig:/shit....

Ciao!

bra kamera,


SUN,


Ledig+bra humör,

Solen lysser in genom mitt fönster så underbart (: hur länge har man inte väntat på det här? vi har haft så himla fint väder i 3 veckorn nu typ, jag klagar inte på det! jag har nog inte längtat så mycket efter våren som jag gör just nu, vi har haft vinter så himla länge nu... Det har varit underbart en tid de också ska jag säga, men nu är det tid att släppa fram våren lite:)

idag är jag ledig från skolan, jätte skönt! men ska snart åka och gyma med min kompis, sen snabbt hem och plugga och plugga ännu mer så att jag har allt klart innan veckans slut:) Jag måste ta en lång promenad i detta vädret, njuta njuta så länge man har möjlighet! Sen jag var på mötet med hon som jobbar som Medium, healing har jag börja se på saker på ett helt annat sätt känns det som, jag vet inte hur jag ska förklara här på bloggen hur det känns, men har hon gjort något med mig eller?;P men det var som om det var någon rensning i huvudet för mig? shit det här låter läskigt...

Nu: ska jag gör i ordning KAFFE(:
10.00: Gå till bussen

see you<3

Yeah,


måndag,

Sitter i skolan och drömmer mig bort till något varmt ställe där jag kan surfa! det skulle vara så himla kul och skönt;D

Idag så ska jag gyma efter skolan och försöka skriva på min svenska uppsatts, ska bli riktigt kul;)
är jätte hungrig och sugen på Kaffe:)

see you

Medium, Andlighet, Healing,

EFTER mötet med en person som jobbar som medium, andlighet och healing. så känner jag mig tom.
Jag har verkligen inga ord att förklara med, det är som det har exploderat i huvudet och allt är borta. det är ett stort tomhåll
för mig.

Att bli på spottad av komentarer av en människa var läskigt men att bli avläst av en främande människa var dubbelt så obehagligt. Hon har läst mina tankar hon talar om hur jag är som person. Ska jag försöka smälta det här men vet inte hur, kommer jag drömma ikväll?


Ke$ha,


Ke$ha,


?



Jag känner mig vilse och ensam just nu! När jag sitter hemma och inte gör något så börjar jag tänka för mycket och det är inte bra för mig.

kväll,

Är så himla trött efter en heldag med två galna barn. barnen tog kål på mig verkligen. Jag har varit ute och lekt i snön sen har jag lekt kurra gömma, kull om och om igen:P shit, jag somna först i soffan sen kan jag säga;P

Sen tog jag en promenad på 30min till tennishallen för att kolla på min kära bror spela match:)
Jag blev klar med min samhällsuppgift, underbart behöver inte tänka på den något mer denna vecka;D

imorgon ska jag jobba ett tag sen så ska jag och min vän intervjua en som jobbar med medium, intressant;)

Ha en trevlig kväll<3

U2,

And love is not the easy thing
The only baggage you can bring...
And love is not the easy thing....
The only baggage you can bring
Is all that you can't leave behind


And if the darkness is to keep us apart
And if the daylight feels like it's a long way off
And if your glass heart should crack
And for a second you turn back
Oh no, be strong


Walk on, walk on
What you got they can't steal it
No they can't even feel it
Walk on, walk on...
Stay safe tonight

You're packing a suitcase for a place none of us has been
A place that has to be believed to be seen
You could have flown away
A singing bird in an open cage
Who will only fly, only fly for freedom


Walk on, walk on
What you've got they can't deny it
Can't sell it, can't buy it
Walk on, walk on
Stay safe tonight



And I know it aches
And your heart it breaks
And you can only take so much
Walk on, walk on


Home… hard to know what it is if you've never had one
Home… I can't say where it is but I know I'm going home
That's where the hurt is

I know it aches
How your heart it breaks
And you can only take so much
Walk on, walk on


Leave it behind
You've got to leave it behind
All that you fashion
All that you make
All that you build
All that you break
All that you measure
All that you steal
All this you can leave behind
All that you reason
All that you sense
All that you speak
All you dress up
All that you scheme…


Jon Olsson




.






lördad,

God morgon God morgon.

Fast jag har varit upp 1timme nu, har suttit och varit duktig att plugga samhälle (EU). Jag har nog inte gjort så här mycket på hela arbetet som jag gör nu, det känns ju bra;P haha.

Idag så kommer jag att plugga en heldel sen så ska jag vara barnvakt på eftermiddagen åt två styckna underbara barn;) så det är något posetivt! sen ska jag nog kolla på min brors match.

Igår så var jag och lyssna på en föreläsning om Work and Travel i Australien;D
Vi ska ditt, men det är längt kvar, det kommer bli mycket jobb kan jag säga till att åka ditt, men jag ska fixa det!!!!:D


ja tack,



stress,

shit, nu inser jag hur mycket plugg vi har. det är helt sjuk. Just nu sitter jag med Samhället (EU)

det ska vara klart till nästa vecka när Svenskan och Religonen också ska vara klar. Jag kommer inte ha tid med att göra något kul i helgen ser jag nu. Det känns ju himla bra! tummen upp.

Det ända som lysser upp tillvaron nu är att jag ska var med Empan imorgon efter skolan!;D underbart!..

måste plugga nu!<3


tisdag,

Sitter på en svenska lektion just nu, ska förberedda mig med massa frågor sen ska jag och johanna ringa en tjej som jobbar med medium.. spännande spännande:P

jag är så himla trött, varför var jag bara inte hemma denna lektion, för den är verkligen så onödig för mig just nu.. ikväll blir det en hård träning (tennis)

uppdaterar senare! see you

måndag,

Då var det måndag igen, efter ett härligt lov men nu ska man tillbaka till stressen. jag börja 09.30 fast måste åka om 30 min för det tar en stund att åka härifrån.

Igår var jag på Davis Cup Sverige - Argentina avgörande singlarna, men vi förlorade med 4-5         
:( surt... menmen. det är alltid lika kul att åka in till kungliga och kolla tennis, det är en speciell känsla. I LIKE.. men nu måste jag gör iordning mig, see you


HENRIK WINDSTEDT (SWE),


Ett trappsteg i taget,


kväll,

Snart sova kanske?

dagen har varit helt underbar, solen har lysst hela dagen det kan inte bli bättre! I dag har jag varit med min underbara vän Empan(batmans.blogg.se) vi har fikat och pluggat. fast det blev inte jätte myclet plugg men jag fick i alla fall mitt gjort:) Sen så åkte vi och träna (tennis)..

i morgon ser mig dag ut så här:
1. jogging
2. Jobba
3. Davis Cup
4. Plugga
5. Föreberedda mig inför skolan
6. Sova


Ta hand om varandra,




Fredag + dyslexi,

Japp då var det fredag igen, lovet har gått snabbt som alla lov gör! Men jag har jobbat hela lovet och då går det lite extra snabbt tycker jag ialla fall. Sitter och pluggar lite för har grymt mycket när jag kommer tillbaka till skolan på måndag så det är lika bra att göra det nu så att jag slipper stressa in i det sisa!:/ inge vidare...Senare i dag så ska jag och mina kära mamma åka och fika, det ska bli mysigt bara hon och jag:)

Jag är så himla trött på denna vita snö nu, och jag tror jag inte är ensam om det precis! vem längtar inte efter den härliga värmen, solen, stränder m.m. helt sjukt..Kollade hur många dagar det är kvar till student skivan, det är väldigt nära nu. Man har gått och längtat efter studenten hela sitt live och nu så tar man studenten, är det inte sjukt? Allt går så himla sanbbt, det är som om jag dag drömmer varje dag, sitter jag framför datorn eller inte just nu? shit jag börjar bli knäpp, behöver kaffe kanske;D

Jag har nästan inte alls planerat sommaren, det känns som jag borde ta tag i det eller så får den komma som den kommer, det är ju ändå mitt sista riktiga sommarlov, sen kommer vuxen livet;P
Min dröm är verkligen att åka till Australien men det kommer jag aldrig ha råd med efter skolan att få ihop 70.000kr till i höst känns :/ men jag ska resa någon stanns i alla fall, vara borta ett halv år där jag bara kan vara och koppla av från allt som har hänt runt omkring som har varit jobbigt för en. Det är så mycket man vill göra, men det kostar alltid de man ska göra, ingenting i livet är gratis man måste kämpa för allting, därför ska man aldrig ge upp har jag lärt mig och det känner jag att jag har haft nytta av den läran! När jag fick mitt besked i 1.an att jag hade dyslexi så var det inte en chock för mig, jag har alltid fått kämpat igenom skolan. Och det har varit bra för mig tror jag. Annars så skulle jag kanske blivit väldit slö. men i bland önskar man att man var den där smarta personen som komme på alla bra svar och säger det där lilla extra. Det tar alltid tid för en att läsa en sida i en bok, jag måste verkligen läsa minst två gånger för att förstå vad det står i boken. Det har alltid varit kämpigt för mig. Att plugga är inte kul, för jag måste plugga på ett visst sätt för att jag ska kunna få bra resultat och för att lära mig det, och det tar extra tid för mig.

Shit, nu måste jag återgå till plugget igen:/
see you


ALICE I UNDERLANDET,

ååå han gjorde det igen, vilken film! Tim B kan inte göra fel, helt sjukt!
Var och såg den på premiären igår och det var underbart slut på dagen:) NI MÅSTE GÅ OCH SE DEN!!
Johnny Deep är en fantastisk skådespelare, det spelar ingen roll vad han får för roll han passar i alla!Det är nog den ända människan som kan det. helt otrolig han är.

NU eller ALDRIG,


jobb,

God kväll? jaa det är väl kväll nu?

jag har varit instängd i en tennisklubb från kl.09.00-19.00;) bara jobbat hela dagen, shit..
men det har gått otroligt snabbt och det har varit kul och lärorikt;P Imorgon blir det en kortare tid bara mellan 09.00-16.00 och sen blir det
 ALICE I UNDERLANDETR :D är sjukt taggad! ska gå med
www.Batmans.blogg.se (emelie)..

Usch vad jobbigt det var att bada i dag, såg min bleka kropp i spegen med bikini, det var skit jobbigt..för har inte stått framför spegen med bikini på jätte länge! det blir ju inte bättre att man är sjuk heller. Det här lovet så hade jag tänkt att träna och träna och ännu mer träning. men icke blev det så. från och med tosdag så ska jag böja igen! tennis inbokad som vanligt sen blir det massa besök på gymet;D

undrar om det är något bra på TV ikväll?

Jag blir så trött

VAA? ska jag jobba? ja men va bra att du hör av dig och säger det, har ingen aning om det?
vaknar med 4missade samtal från min bror, och jag undrar så klart varför han ringer kl.9 han ska ju jobba! nej men jag ska också tydligen jobba, utan att min chef har sakt något till mig! hur svårt är det att skicka ett sms till mig?

jag loggade in på mailen nyss och ser att jag har fått ett mail 21.33 i går om att jag ska jobba på måndag! såå bra av dem! vilken bra tid man skickar ett mail om jobb....

Det är inte första gången min chef gör så här....

ibland undrar man, fel man på fel plats...


RSS 2.0