snart blir det att åka






sol+jobb+plugg+kaffe

Har inte haft någon inspiration på att skriva på ett tag nu, det är väldigt mycket som händer med skolan och det är viktigt det är sista 2månaderna innan man ta studenten så man försöker hålla plugghumöret upp men det är svårt när det är så härligt väder ute. men man får ta tag i sakerna nu!

Sitter och pluggar just nu inför nästa vecka när vi har 3inlämningar:( inge kul.
jag ska snart slå igen denna burk och sätta mig ute med en kaffe och en tecknarbok m.m så skönt!:)

see you<3

SNÖ?

Va det inte vår nyss? shit vad händer utanför mitt förnster, det är snö inte lite snö mycket snö. Ska ändå bara träna i dag så ska inte vare ute så mycket! vaknade vid 9 gick upp och åt frukos sen gick ja och la mig igen och vaknar nu, kanske behövde den lilla extra sömnen.

längtar!


ojoj,

Shit det var har varit en fullbokad vecka, och den har bara sprungit förbi med glädje och sorg för vissa!
I tisdags så hade vi våran skiva, och den var verkligen oslagbar helt sjukt kul det var:D alla stod och dansa helt vilt och alla var på bra humör det var bara TOPPEN! känndes verkligen jätte overkligt med en skiva, man har gått och längtat eftet detta sen man gick i lågstadiet:P och nu har man haft en..Kvällen rullade bara på middagen var klar vi 22 och sen så var klockan redan 3 och då var det stängning:( jätte sorligt! men kvällen slutade helt sjukt bra:D
Jag blev utsed till klassens SOLSTRÅLE:D:D så gulligt att alla tyckte de, tack till er alla för en lyckad kväll!

Nu sitter jag här vänta på lunch är ass hungrig var uppe ganska tidigt för att springa ut i spåret en runda, riktigt skönt. fast jag var på skiva i går så orkade jag springa men det blev inte mycket alkohol för min del då:)

idag så kommer min bror över och hans flickvän för att äta en påskmiddag med oss men får se om jag blir kväll eller om jag ska göra något annat:)

<3

RSS 2.0